Suburbicon

“Welcome to Suburbicon, a town of great wonder and excitement”

OhjausGeorge Clooney
PääosissaMatt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac
Kesto1 h 45 min
LajityyppiDraama, komedia
KieliEnglanti
TekstitysSuomi, ruotsi

Oscar-voittaja George Clooneyn uusin ohjaustyö on hillitön rikoskomedia, joka sijoittuu näennäisen seesteiseen amerikkalaislähiöön kesällä 1959. Clooney on käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Joel ja Ethan Coenin (mm. Fargo, Inside Llewyn Davis) sekä Grant Heslovin kanssa. Päärooleissa nähdään Matt Damon (Yksin Marsissa, Bourne-elokuvat), Oscar-voittaja Julianne Moore (Still Alice, Maps to the Stars, Big Lebowski) ja Oscar Isaac (Inside Llewyn Davis).

Lue koko juonikuvaus »

Suburbicon on idyllinen lähiö, jossa on kohtuuhintaisia asuntoja ja hyvin hoidetut nurmikot. Paikka on täydellinen rauhalliseen ydinperhe-elämään, jollaista Lodgen perhe elää. Vai elääkö sittenkään? Pinnan alla nimittäin kuohuu eikä kaikki todellakaan ole sitä, miltä nopealla vilkaisulla näyttää…

Lodgen perheen pää, aviomies ja isä Gardner Lodge ajautuu tahtomattaan yhä syvemmälle petoksen ja väkivallan tielle samalla, kun hän kynsin ja hampain yrittää pitää horjuvia kulisseja pystyssä.

(Sulje)

“George Clooney directs a talented star-studded cast in this comedy crime film that never stops twisting and turning - - the twists are brilliant, the score alternately suspenseful and moving and the message poignant.”

— Catherine Pearson, Den of Geek

Musat

50-luvun sävelmät vievät leffan tunnelmaan

IMDB 5,2 / 10
Rotten tomatoes: 27 %