Ocean’s 8

“This is mommy's very special work trip”

OhjausGary Ross
PääosissaSandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna ja Helena Bonham Carter, James Corden, Richard Armitage
Kesto1 h 50 min
Lajityyppitoiminta, komedia
Kielienglanti
Tekstityssuomi, ruotsi

Viihdyttävä toimintakomedia nimekkäällä näyttelijäkaartilla saapuu kesällä Rivieraan.

Ocean’s-trilogian uutuutta tähdittävät nyt naiset. Elokuva on spin-off elokuvalle Ocean`s Eleven – korkeat panokset (2001).

Ocean’s 8 -elokuvan rooleissa nähdään mm. Sandra Bullock, Rihanna ja Anne Hathaway. Cameo-rooleissa kerrotaan pyörähtävän ainakin Matt Damon, Kim Kardashian ja Katie Holmes

 

Lue koko juonikuvaus »

Aiemmista elokuvista tutun Danny Oceanin sisko, Debbie Ocean, vapautuu vankilasta ja päättää jatkaa rikollista uraansa. Hän värvää avukseen seitsemän muuta naista, joiden avulla hän aikoo ryöstää arvokkaan kaulakorun Met-gaalassa.

Viisi vuotta, kahdeksan kuukautta, 12 päivää… Niin kauan Debbie Ocean (Sandra Bullock) on junaillut elämänsä suurinta keikkaa. Hän tietää, mitä se tulee vaatimaan – tiimin alansa parhaita, hänen rikostoveristaan Lou Milleristä (Blanchett) lähtien. Yhdessä he kokoavat kasaan asiantuntijajoukon; kultaseppä Amitan (Kailing), katukonna Constancen (Awkwafina), trokari Tammyn (Paulson), hakkeri Ysipallon (Rihanna) sekä muotisuunnittelija Rosen (Bonham Carter).

Ryöstön kohteena on sievoinen 150 miljoonaa dollaria timantteina – timantteina maailmankuulun näyttelijättären Daphne Klugerin (Hathaway) kaulalla keskellä vuoden tärkeintä tapahtumaa, Met-gaalaa. Suunnitelma on timanttinen, mutta kaiken täytyy olla täydellistä, mikäli tiimi aikoo päästä sisään ja selviytyä ulos kivien kera. Kaikkien katseiden alla.

 

(Sulje)

“"Caper movie", eli komediallisesti värittynyt ryöstön suunnittelun ja toteutuksen kuvaus”

— Helena Ylänen, HS

Musat

Elokuvasalissa soi aiempien Oceas`s -leffojen biisit

Slurps

Nauti leffan kanssa uuden listamme cocktail

IMDB 6,3/10
Rotten tomatoes: 66%