Spice World: The Movie (1997)

“We’re the Spice Girls, yes indeed, just Girl Power is all we need!”

OhjausBob Spiers
PääosissaEmma Bunton, Victoria Beckham, Melanie Chisholm, Melanie Brown, Geri Halliwell
Kesto1 h 33 min
Lajityyppikomedia, draama, musikaali
Kielienglanti
Tekstitysenglanti

Hullu konsepti komediaelokuvalle mutta toimii: Spice World -elokuvassa (1997) tosielämän Spice Girls -viisikko Victoria, Emma, Mel B, Geri ja Mel C näyttelevät fiktiivisen elokuvan Spice Girls -viisikkoa. 

Spice World: The Movie (1997) on osa Rivieran Diiva-elokuvasarjaa, jonka on kuratoinut käsikirjoittaja ja musiikkitoimittaja Anna Brotkin.

Järjestämme 2 Spiceworld-iltaa, 7. (3 näytöstä) ja 21. (3 näytöstä) syyskuuta. Elokuvanäytöksen jälkeen iltaa jatketaan Spice Girlsin musiikin parissa Rivieran baarissa. Paras Spice Girls -asu palkitaan. Leffassa on englanninkieliset tekstit myös biiseissä, joten saa laulaa.

Spice World -elokuvaa ei ollut saatavissa missään muussa, kuin DVD-muodossa mutta halusimme  ehdottomasti saada elokuvan valkokankaalle osaksi Diiva-sarjaa. Takaamme, että tunnelma korvaa elokuvatallenteen laadun. 

Lue koko juonikuvaus »

Leffassa seikkaillaan bändin mukana ympäri maailmaa: tavataan avaruusolioita, vietetään yö kummituslinnassa, tanssitaan ja lauletaan. Kaikki tähtää suureen konserttiin Lontoon Royal Albert Hallissa. Vakaakupissa ovat ystävyys ja menestys, alla kaksikerrosbussi.

(Sulje)

“Spice World on oodi ystävyydelle ja girl powerille! ”

— Anna Brotkin, Diiva-sarjan kuratoija

Musat

Baarissa ja leffasalissa soi koko illan Spice Girls.

Slurps

Suosittelemme leffan kylkeen tikkareita ja skumppaa.

IMDB 3,4/10
Rotten tomatoes: 35%