Crazy Rich Asians

“I'm so Chinese. I'm an econ professor that's lactose intolerant.”

OhjausJon M. Chu
PääosissaConstance Wu, Henry Golding, Gemma Chan, Lisa Lu, Awkwafina, Ken Jeong, Michelle Yeoh, Sonoya Mizuno, Chris Pang, Jimmy O. Yang, Ronny Chieng, Remi Hii, Nico Santos, Jing Lusi
Kesto2 h
Lajityyppikomedia
Kielienglanti
Tekstityssuomi, ruotsi

Crazy Rich Asians nousi jo ensi-iltaviikonloppunaan valtavaksi yllätyshitiksi. Nyt se saadaan myös Suomen valkokankaille. Jon M. Chu (Suuri puhallus 2) on ohjannut tämän romanttisen komedian, joka perustuu Kevin Kwanin kiitettyyn maailmanmenestyskirjaan.

Lue koko juonikuvaus »

Crazy Rich Asians kertoo New Yorkista kotoisin olevasta Rachel Chusta (Constance Wu), joka osallistuu pitkäaikaisen poikaystävänsä Nick Youngin (Henry Golding) kanssa tämän parhaan kaverin häihin Singaporessa. Rachel on innoissaan tilaisuudesta päästä ensi kertaa Aasiaan, mutta jännittää Nickin suvun tapaamista eikä osaa aavistaakaan, että Nick on jättänyt kertomatta muutaman tärkeän asian elämästään. Hän nimittäin sattuu olemaan maan vauraimpiin lukeutuvan suvun vesa, ja myös yksi maan tavoitelluimmista poikamiehistä. Nickin seurassa näyttäytyminen tekee Rachelista kateellisten seurapiirinaisten maalitaulun, ja mikä pahinta hän joutuu Nickin paheksuvan äidin (Michelle Yeoh) tähtäimeen. Ja pian käy selväksi, että vaikka rahalla ei saakaan rakkautta, sillä voi todellakin hankaloittaa asioita.

(Sulje)

“ This movie is totally delightful...It's a wonderful mix of old-fashioned screwball comedy, romantic comedy, it's almost a musical at some points.”

— Christy Lemire, What the Flick?!

Musat

Elokuvan soundtrack soi elokuvasalissa ennen elokuvaa.

Slurps

Nostetaan malja elokuvan hääparille! Tutustu Rivieran uuteen cocktail-listaan.

IMDB 7,6/10
Rotten tomatoes: 93%