Leffabrunssi: Love Actually (2003)

“Tell her that you love her.”

OhjausRichard Curtis
PääosissaBill Nighy, Hugh Grant, Liam Neeson, Emma Thompson, Colin Firth, Martine McCutcheon, Alan Rickman, Laura Linney, Keira Knightley, Billy Bob Thornton, Rowan Atkinson, Rodrigo Santoro, Gregor Fisher, Kris Marshall, Sienna Guillory, Heike Makatsch, Martin Freeman, Lucia Moniz, Chiwetel Ejiofor, Andrew Lincoln
Kesto2 h 15 min
Lajityyppiromanttinen komedia, draama
Kielienglanti
Tekstityskansainvälinen esityskopio, ei tekstitystä

LEFFABRUNSSI: Love Actually (2003)

Rivieran leffabrunsseilla nautitaan klassikkoleffoista, runsaista herkkulautasista, liikuttavista juonenkäänteistä ja mimosasta. Brunssinäytökset polkaisee käyntiin Love Actually, koska joulu ei ole joulu ilman joululeffoja.

Joulunaikaan sijoittuvan leffan sanoma on: jos etsit tarpeeksi ahkerasti, löydät rakkautta kaikkialla. Eli ihanaa joulusiirappia on luvassa. Mutta onneksi Bill Nighy huolehtii, että leffassa on myös vähän äkäistä särmää.

Brunssinäytöksen hintaan kuuluu leffaliput, Rivieran herkullinen brunssilautanen sekä kahvi ja tuoremehu. Lisätilaukset (kuten skumpat) tehdään erikseen, joko ennakkotilauksena tai paikan päällä. Brunssiannos sisältää maitotuotteita, leipää ja pähkinää.

Ikävä kyllä emme voi joulukuun brunsseilla huomioida erikoisruokavalioita (nämä ovat meillekin ekat kerrat!), mutta tulevaisuudessa lupaamme järjestää vaihtoehtoja. <3

“Päähenkilöitä eivät tänä aattona odota läheisten hätäisesti käärimät paketit vaan totuuden hetki: joulupaine auttaa itse kutakin näkemään ketä rakastaa, ja mitä se tarkoittaa.”

— Helena Ylänen, HS

Slurps

Juomasuositus: mimosa tai skumppa sopii brunssin kaveriksi

IMDB 7,6/10
Rotten tomatoes: 63%