The Mule

“Don't do what I did.”

OhjausClint Eastwood
PääosissaClint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest, Andy Garcia, Alison Eastwood, Taissa Farmiga, Ignacio Serricchio, Loren Dean, Eugene Cordero.
Kesto1 h 56 min
Lajityyppidraama
Kielienglanti
Tekstityssuomi, ruotsi

Clint Eastwoodin uusi jännittävä draama The Mule saapuu Rivieraan. Ohjauksen lisäksi veteraaninäyttelijä astuu jälleen itse kameran eteen.

Eastwood esittää Earl Stonea, ulosoton partaalla olevaa rahatonta ja yksinäistä kahdeksankymppistä miestä, jolle tarjotaan helppoa työtä; hänen täytyy vain ajaa autoa. Tietämättään Earlista tulee Meksikon kartellin huumekuriiri.

Lue koko juonikuvaus »

Hän suoriutuu hommasta hyvin – jopa niin hyvin, että hänen lastinsa kasvaa merkittävästi ja kartelli määrää hänelle valvojan. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa, joka on kiinnostunut Earlin tekemisistä; mystinen uusi huumemuuli on osunut myös määrätietoisen Yhdysvaltain huumepoliisin agentin, Colin Batesin, tutkaan. Vaikka Earlin rahahuolet kuuluvat pian menneisyyteen, alkavat hänen menneisyytensä virheet painaa häntä yhä enemmän, eikä ole varmaa, riittääkö hänen aikansa näiden virheiden korjaamiseen ennen kuin lainvalvojat tai kartellin joukot saavat hänet kiinni.

(Sulje)

“ Eastwood plays it cool, thankfully. It's the best film about drug trafficking that you can take your grandparents to.”

— Josh Kupecki, Austin Chronicle

Musat

Clint Eastwoodin elokuvien musiikki soi salissa ennen elokuvan alkua.

Slurps

Juomasuositus: kylmä olut

IMDB 7,3/10
Rotten tomatoes: 61 %