Beautiful Boy

“ You can not say dumb shit like that, or you're gonna start believing it.”

OhjausFelix Van Groeningen
PääosissaSteve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney, Amy Ryan
Kesto2 h
Lajityyppidraama
Kielienglanti
Tekstityssuomi, ruotsi

Steve Carell ja Timothée Chalamet (Call Me By Your Name) näyttelevät isää ja poikaa koskettavassa tosipohjaisessa draamassa Beautiful Boy, joka kuvaa kriisiin ajautuvan perheen taistelua ja selviytymistä.

Tositapahtumiin perustuva elokuva pohjautuu David ja Nic Sheffin omaelämäkertoihin. Ohjaaja Felix van Groeningen kuvaa perheen vaiheita peittelemättä mutta täynnä toivoa ja rakkautta.

Chalamet on huomioitu roolistaan Golden Globe- ja Bafta-ehdokkuuksilla.

Lue koko juonikuvaus »

18-vuotias Nic Sheff (Chalamet) on hyvä oppilas, päätoimittaa koulun lehteä, näyttelee, urheilee ja on pian suuntaamassa yliopistoon. Samaan aikaan Nic kirjoittaa päiväkirjaansa, miten metamfetamiini muuttaa hänen maailmansa värit ”mustasta ja valkoisesta Technicoloriksi”. Teini-iän kokeiluina alkanut huumeidenkäyttö muuttuu nopeasti kovan luokan riippuvuudeksi.

Beautiful Boy on riipaisevan rehellinen tarina Sheffin perheen pitkästä taistelusta addiktion kanssa. Nicin alamäkeä leimaavat katkaisuhoidot, katoamiset ja rikotut lupaukset, mutta myös isän (Carell) rakkaus ja yritykset pelastaa poikansa vajoamasta syvyyksiin.

(Sulje)

Musat

Elokuvan soundtrack soi salissa ennen elokuvan alkua.

Slurps

Tilaa leffaeväät uudelta ruokalistaltamme. <3

IMDB 7,3/10
Rotten tomatoes: 68%