Mamma Mia! Here We Go Again: Sing-along

“Olkoon loppuelämämme parasta elämää!”

OhjausOl Parker
PääosissaMeryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia ja Cher
Kesto1 h 56 min
Lajityyppimusikaali
Kielienglanti
Tekstityssuomi, ruotsi

Valmistaudu tanssimaan, nauramaan, rakastamaan ja LAULAMAAN!

Vapun Bohemian Rhapsody: sing-along oli menestys. Kuulimme toiveenne ja lisää on luvassa. Nyt lauletaan Abban tahtiin.

Lipun hintaan sisältyy elokuvan inspiroima pieni yllätyslahja.

Kokonainen vuosikymmen on kulunut siitä, kun Mamma Mia! -elokuva nousi valtavaksi menestykseksi ympäri maailmaa. Nyt kutsumme sinut takaisin maagiselle Kalokairin saarelle Kreikkaan, kokonaan uuden, ABBAn kappaleisiin pohjautuvan musikaalin pariin!

Lue koko juonikuvaus »

Mamma Mia! Elokuvasta rooleihinsa palaavat Oscar®-voittaja Meryl Streep Donnana, Julie Walters Rosiena ja Christine Baranski Tanyana. Amanda Seyfried ja Dominic Cooper nähdään jälleen Sophien ja Skyn rooleissa, ja Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård sekä Oscar®-voittaja Colin Firth palaavat näyttelemään Sophien mahdollisia isiä, Samia, Billiä and Harrya.

Elokuva kulkiessa ajassa taaksepäin ja kertoessa, miten tarina sai alkunsa, Lily James näyttelee nuorta Donnaa. Nuorten Rosien ja Tanyan rooleissa nähdään Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) ja Jessica Keenan Wynn (Broadway-musikaali Beautiful). Nuorta Samia näyttelee Jeremy Irvine (War Horse), kun taas nuori Bill on Josh Dylan (Liittoutuneet) ja nuori Harry on Hugh Skinner (Kill Your Friends).

(Sulje)

“Hyväntuulinen, Kreikan vedenvihreään ja aurinkoiseen saaristoon sijoittunut ykkösosa oli valtava menestys. ”

— Mari Koppinen, HS

Musat

Laula mukana!

Slurps

Juomasuositus: Cocktail Rivieran omalta listalta