Roger Waters: Us + Them

“A night of statement, defiance, protest, experience, the love, equality & hope”

OhjausSean Evans
Kesto2 h 15 min
Lajityyppidokumentti, konsertti
Kielienglanti

Pink Floyd -yhtyeen perustajajäsen, luova voima ja lauluntekijä Roger Waters tuo lokakuussa valkokankaille uuden, odotetun konserttielokuvansa Us + Them. Elokuva onvisuaalisestihuikea elämys, jossa on sanoinkuvaamattoman hieno musiikki-ja äänimaailma. Konsertti on kuvattu Amsterdamin konsertissa Us + Them-maailmankiertueelta. Kiertueen yli kaksi miljoonaa fania koki legendaarisia kappaleita mm. Pink Floydin albumeiltaThe DarkSide of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Heresekä Roger Watersin uusimmalta albumilta Is This The Life We Really Want?

Waters jatkaa yhteistyötä visionäärisen ohjaaja Sean Evansin kanssa, jonka kanssa he toteuttivat ylistetyn Roger Waters The Wall-konserttielokuvan. Yhdessä he tuottavat nyt uuden huikean konserttikokemuksen, joka inspiroi vahvalla musiikilla ja viestillään ihmisoikeuksista, vapaudesta sekä rakkaudesta.

Näytökset Suomessa yhtenä iltana 25 paikkakunnalla.

“Olen innoissani tämän elokuvan julkaisemisesta. US + Them ei ole tavanomainen rock & roll - konsertti, sillä osa yleisöstä huutaa innosta, mutta moni myös herkistyy. Ja tätä toivoin. US + Them on kehoitus toimintaan. Seisomme risteyksessä, ja voimme joko yhdistää rakkautemme, kehittää empatiaa toisiamme kohtaan ja toimia kollektiivisesti edistääksemme planeettamme hyvinvointia. Us + Them on ääni rakkaudelle ja elämälle."”

— Roger Waters, Pink Floyd - yhtyeen perustajajäsen