Judy

“Oh please, I'm Judy!”

OhjausRupert Goold
PääosissaRenée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock
Kesto1h 58 min
Lajityyppidraama , musiikki
Kielienglanti
Tekstityssuomi, ruotsi

Elokuva Judy, jossa kuullaan joukko Garlandin rakastetuimpia kappaleita, kertoo viihteen historian lehdille jääneestä äänestä, kyvystä rakastaa ja maagisesta hohdosta, joka ympäröi yhtä maailman suurimpiin tähtiin kuulunutta naista.

Lue koko juonikuvaus »

Talvella 1968 legendaarinen laulaja ja näyttelijä Judy Garland (Renée Zellweger) saapuu keskelle svengaavaa Lontoota esiintyäkseen viiden viikon ajan loppuunmyydyille konserttisaleille. Hänen rakettimaisesta nousustaan kansainväliseksi elokuvatähdeksi Ihmemaa Ozin pääosan siivittämänä on kulunut 30 vuotta. Mutta jos hänen äänensä väri onkin näistä päivistä haalistunut, sen vaikutus on vain kasvanut. Valmistautuessaan esityksiin, taistellessaan managerinsa kanssa, lumotessaan säestäjänsä ja muistellessaan uraansa ystävien ja fanien kanssa, hänen terävä älynsä ja lämmin persoonansa ovat aina läsnä. Hänen ikuiseen rakkauden kaipuuseensa vastaa myrskyisä romanssi Mickey Deansin kanssa, josta on pian tulossa hänen viides aviomiehensä.

(Sulje)

“ Renée Zellweger is over the rainbow and out of this world as Judy Garland in "Judy," a sweet, full-hearted tribute to the beloved screen legend's final days.”

— Adam Graham, Detroit News

IMDB 6,6/10
Rotten tomatoes: 86%