Etsimme kokkia ja sommelieria

Riviera Punavuoren rakentaminen on alkanut. Rakenteilla on unelmien leffaravintolakokemus, jonka ravintolatoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen kaipaamme nyt kunnianhimoisia tekijöitä, joiden kanssa avata ovet alkusyksystä.

Oletko sinä etsimämme KOKKI tai SOMMELIER?

SOMMELIER
Haemme viiniä rakastavaa henkilöä, mieluusti koulutettua sommelieria. Tykkäätkö kertoa viineistäsi saaden myös kaverit ympärilläsi intoilemaan niistä? Fiilisteletkö viinin lisäksi myös safkaa, kenties häärien joskus myös keittiön puolella? Sinulta voisi löytyä myös laajat verkostot ja kontaktit alalta jo valmiiksi!

KOKKI
Vai oletko rento ja rakastettava kokki? Kokki joka haluaa alusta asti suunnitella, mutta myös toteuttaa ideoita yhdessä. Oletko laajasti kiinnostunut kaikenlaisesta ruoanlaitosta? Ohjaako toimintaasi ekologinen ajattelu ja vastuullisuus? Entä kertoisitko hauskoja anekdootteja herkuistasi meidän ainutlaatuisen kivoille asiakkaille⁣? Ideaalisti voisit myös olla varsin taitava leipuri.

Molemmissa rooleissa kokemus on tarpeellista, mutta tärkeintä on innostuminen yhdessä tekemisestä sekä avoin mieli ja ajattelu. Ymmärrät ravintolan toimintaa myös oman roolisi ulkopuolella etkä ole myöskään liian ylpeä pyyhkimään pöytiä. Teet mitä tarvitaan, että saamme aikaiseksi ihania ja mieleenpainuvia asiakaskokemuksia⁣.

Meillä on tarjolla turvallinen, rento ja kotoisa työyhteisö, hyvä kuukausipalkka, säännölliset ja inhimilliset työajat, avoin keskustelukulttuuri, reilusti huumoria ja paljon hyvää fiilistä.⁣ Sinulla on vapaat kädet ja luottamuksemme, mutta apua ja tukea saat kun tarvitset.⁣

Kuulostaako just sun jutulta?

Jos haluat päästä toteuttamaan itseäsi alusta loppuun ja rakentamaan (mielellään maailman) parasta leffaravintolakokemusta Punavuoreen laita meille viestiä osoitteeseen saara@rivierakallio.fi viimeistään sunnuntaina 22.5. ja kerro, kuka olet ja miksi innostuit.