RIVIERA x LONNA 2022

Miltä kuulostaisi ihana kesäilta pienellä Lonnan saarella kera ystävien, viinin, herkkujen ja klassikkoleffojen?

Rakastetut RIVIERA X LONNA -ulkoilmanäytökset palaavat. Neljänä keskikesän torstaina Lonnan Miinamakasiinien terassilla fiilistellään ilta-aurinkoa ja elokuvia.

To 7.7.
MOULIN ROUGE! (2001) 

Baz Luhrmannin yliampuva, räiskyvä ja erittäin punainen musikaali starttaa Lonnan bileet.

To 14.7.
CRY BABY (1990)

John Watersin kulttimusikaali parodioi ja lainaa häpeilemättä muilta lajityyppinsä edustajilta. Hauska, energinen, todella camp. 

To 28.7.
MAMMA MIA! (2008)

Abban hittien ympärille rakentuva kesämusikaali, jossa varsin kingi näyttelijäkaarti: esimerkiksi Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth ja Stellan Skarsgård.

To 4.8.
FLASHDANCE (1983)

Giorgio Moroderin säveltämät musat toimii jokaiselle kasari- ja synapopin fiilistelijälle. Leffasta on peräisin mm. Irene Caran hitti “Flashdance…What a Feeling”

Illat alkavat klo 17:00
Leffa alkaa klo 19:30

RIVIERA x LONNA ilmaisnäytökset ovat perinteisesti olleet hyvin suosittuja. Kannattaa saapua mahdollisimman ajoissa, niin varmistat parhaan näkyvyyden. Älä kuitenkaan huoli vaikka et kankaalle täydellisesti näkisikään: näitä leffoja ei vain katsota vaan myös kuullaan.

Illan aikana on tarjolla erilaisia leffaherkkuja ja virkistäviä juomia. Miinamakasiinit ovat kokonaisuudessaan anniskelualuetta, joten siellä voi nauttia vain Lonnan tarjoilemia juomia. Anniskelualue on täysi-ikäisille, joten tapahtuma on tällä kertaa suunniteltu vain aikuiskatsojille.

Kauppatorilta (Lyypekinlaiturilta Vanhaa Kauppahallia vastapäätä) Lonnaan liikennöi aikataulun mukaisesti FRS Finlandin vesibussit.

Tsekkaile lisätiedot Facebook-tapahtumasta.

Nähdään Lonnassa!