Yksityis­tilaisuus

23.3. alkaen Riviera joutuu remonttiin taloyhtiössä tapahtuneen vesivahingon vuoksi. Juuri nyt emme ota uusia varauksia keväälle. Näytösten järjestäminen jatkuu toukokuussa. Aloitamme uusien varausten tekemisen heti, kun remontin valmistumisen päivä on tiedossamme. <3

Järjestä omannäköisesi, persoonallinen tilaisuus – tarjoamme Rivieran tunnelmallisen elokuvateatterin käyttöösi.

Tutustu myös jukebox-tarjoukseemme – se on erinomainen ja edullinen tapa järjestää pienen porukan yksityisnäytös. Lue lisää jukeboxista täältä ja katso vapaat ajat.

Tällä hetkellä emme ikävä kyllä ota keväälle 2021 varauksia tai myy tilaisuuksia koronatilanteen epävarmuuden takia kuin noin kuukauden ennakkoon.

Tilat

Tutustu tiloihin tarkemmin tästä (3D-malli).

Rivierassa on kaksi tilaa: elokuvasali (40 paikkaa) ja baari (15 asiakaspaikkaa).

Yksityistilaisuuksissa elokuvasali on varattu käyttöösi. Päivätilaisuuksissa myös baari on kokonaan käytössäsi, iltaisin baari on avoin myös muille asiakkaille.

Tekniikka ja varusteet

Valaistustekniikka
Äänilaitteisto
Mikrofonit
Projektori ja valkokangas
Wi-fi

Ruoka ja juoma

Valikoimassamme on hyvä kattaus juomia ja erilaisia ruokavaihtoehtoja raikkaista aamiaisista runsaisiin tapasbuffeteihin ja klassisiin leffaherkkuihin. Räätälöimme tarjouksen tarjoiluista toiveittesi pohjalta.

Elokuvat

Yksityistilaisuudessa voitte katsoa minkä tahansa uuden leffan, kunhan vain sen Suomen ensi-ilta on takana päin. Monet ovat tykänneet katsoa ensi-illan sijaan jonkun vanhan klassikon.

 

Pyydä tarjous tilaisuudesta

 

   

   

  “Järjestimme henkilöstöllemme yksityisnäytöksen Rivierassa. Ilta oli mitä onnistunein! Rivieran miljöö tarjosi vanhan ajan elokuvamaailman glamouria rennolla otteella. Tähän kun yhdistetään erinomaiset drinkit, hyvä palvelu ja popcornin tuoksu, niin paketti on kasassa. Voin todella suositella Rivieraa tapahtumapaikaksi.”

  — Joonas Pajunen, V2B Videoviestintä Oy

  Slurps

  Voit valita mieleisesi herkut lautaselle ja lasiin kattavasta valikoimastamme.