Yksityis­tilaisuus

Järjestä omannäköisesi, persoonallinen tilaisuus – tarjoamme Rivieran tunnelmallisen elokuvateatterin käyttöösi.

Olemme järjestäneet Rivierassa mm. 1–100-vuotissynttäreitä, pikkujouluja, virkistyspäiviä, ensi-iltoja, Play Station -polttarit, häät, työpajoja, pressitilaisuuksia, seminaareja ja leffailtoja kaveriporukoille. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä!

Tilat

Tutustu tiloihin tarkemmin tästä (3D-malli).

Rivierassa on kaksi tilaa: elokuvasali (40 paikkaa) ja baari (15 asiakaspaikkaa).

Yksityistilaisuuksissa elokuvasali on varattu käyttöösi. Päivätilaisuuksissa myös baari on kokonaan käytössäsi, iltaisin baari on avoin myös muille asiakkaille.

Tekniikka ja varusteet

Valaistustekniikka
Äänilaitteisto
Mikrofonit
Projektori ja valkokangas
Wi-fi

Ruoka ja juoma

Valikoimassamme on hyvä kattaus juomia ja erilaisia ruokavaihtoehtoja raikkaista aamiaisista runsaisiin tapasbuffeteihin ja klassisiin leffaherkkuihin. Räätälöimme tarjouksen tarjoiluista toiveittesi pohjalta.

Elokuvat

Yksityistilaisuudessa voitte katsoa minkä tahansa uuden leffan, kunhan vain sen Suomen ensi-ilta on takana päin. Monet ovat tykänneet katsoa ensi-illan sijaan jonkun vanhan klassikon.

 

Pyydä tarjous tilaisuudesta

 

   

   

  “Järjestimme henkilöstöllemme yksityisnäytöksen Rivierassa. Ilta oli mitä onnistunein! Rivieran miljöö tarjosi vanhan ajan elokuvamaailman glamouria rennolla otteella. Tähän kun yhdistetään erinomaiset drinkit, hyvä palvelu ja popcornin tuoksu, niin paketti on kasassa. Voin todella suositella Rivieraa tapahtumapaikaksi.”

  — Joonas Pajunen, V2B Videoviestintä Oy

  Musat

  Salissa soi toivomasi musiikki, voit toimittaa meille vaikka oman soittolistasi.

  Slurps

  Voit valita mieleisesi herkut lautaselle ja lasiin kattavasta valikoimastamme.