Anna lahjaksi unohtumaton ilta Rivierassa

Alta klikkailemalla voit hankkia lahjaliput meiliisi tältä istumalta. Lahjalippujen hinta on 16 €/kpl. Ruokaan ja juomaan tarkoitettuja lahjakortteja voit ostaa toistaiseksi vain Rivierasta paikan päältä (Harjukatu 2).

Lahjakortin saat Rivieran baarista sen aukioloaikoina.

Räätälöimme lahjakorttien sisällön tilanteeseen ja lahjabudjettiin sopivaksi. Esimerkkejä lahjakorteista:

2 leffalippua ja 30 euron arvosta leffaeväitä, esimerkiksi kaksi lasia viiniä ja yhdet tapakset (hinta 62 €).

2 leffalippua ja 50 euron arvosta leffaeväitä, esimerkiksi pullo viiniä ja tapakset kahdelle (hinta 82 €).

Lahjalipussa olennaista on viivakoodin yläpuolella oleva alennuskoodi (10-11 merkkiä). Lahjalippu lunastetaan sillä nettisivuilla tai paikan päältä. Alennuskoodien lisäksi lahjan saajalle välittämisen arvoista informaatiota ovat voimassaolon päättyminen ja lunastusohjeet, katso alla.

Lahjalippujen käyttäminen

Lahjaliput ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä. Niillä voi lunastaa paikat kaikkiin normaalihintaisiin näytöksiin, jotka ovat myynnissä lahjakortin voimassaoloaikana. Huom! näytös voi siis olla myös voimassaoloajan jälkeen. Ruoalle ja juomalle varatun summan voi käyttää osissa ja sille ei ole voimassaoloaikaa.

1. Valitse haluamasi näytös.
2. Valitse lippujen määrä ja klikkaa “Varaa lippuja”.
3. Valitse paikat. Vihreät paikat ovat vapaita, punaiset varattuja. Keltaisella värillä on ehdotus. Vihreitä paikkoja klikkaamalla voit valita toiset paikat. Valinnan jälkeen klikkaa “Vahvista paikkavalinta”.
4. Syötä lahjalipun 10-11 merkkinen alennuskoodi “Syötä alennuskoodi” -kenttään ja paina ok (v-merkki sarakkeen oikealla puolella).
5. Syötä seuraava alennuskoodi ja paina ok. Jatka samaan malliin, kunnes haluamasi määrä alennuskoodeja on syötetty. Jokainen koodi käy kerran.
6. Syötä sähköpostiosoite lippujen lähetystä varten. Klikkaa “Maksa varaus”.
7. Homma hoidettu! Sinulle ilmestyy liput ja kuitti sähköpostiin.