Anna lahjaksi unohtumaton ilta Rivierassa!

Lahjakortteja saa Rivieran baarista sen aukioloaikojen puitteissa. Räätälöimme lahjakorttien sisällön tilanteeseen ja lahjabudjettiin sopivaksi.

Liput ovat 14 € kappale. Lisäksi korttiin voi sisällyttää ruokaa ja juomaa vapaavalintaisella summalla. Suosituin pakettimme on kaksi lippua ja 20 € arvosta leffaeväitä (yhteensä 48 €). Kunnon hemmottelun voi tarjota kahdella lipulla ja 50 € eväspaketilla, joka oikeuttaa esimerkiksi viinipulloon, tapaksiin ja karkkeihin (yhteensä 78 €).

Lahjakortin leffaliput ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä. Niillä voi lunastaa paikat kaikkiin normaalihintaisiin näytöksiin, mitkä lahjakortin voimassaolon aikana ovat myynnissä. Ruoalle ja juomalle varatun summan voi käyttää osissa ja myös voimassaolon umpeuduttua.

UUTTA – lahjaliput nyt myös verkosta

Alta klikkailemalla voit hankkia lahjaliput tältä istumalta. Säästät Rivieralle matkaamisen vaivan, mutta toisaalta hommaksesi jää maksutietojen näpyttely, kortin ja kuoren väsääminen etkä voi yhdistää lahjaan leffaeväitä.

Sähköpostiin toimitettavassa lahjalipussa olennaista on alennuskoodi (11 merkkiä), jolla lahjalippu lunastetaan. Alennuskoodit (yksi per lippu) löytyvät osto-operaation jälkeen sähköpostiisi saapuneen viestin tickets-liitetiedostosta, sen viivakoodien yläpuolelta oikealta.

Sarjanumeroiden lisäksi lahjan saajalle välittämisen arvoista informaatiota ovat myös voimassaolon päättyminen (lukee samaisessa liitteessä) ja lunastusohjeet (tässä alla).

Lahjalippujen käyttäminen

1. Valitse haluamasi näytös.
2. Valitse lippujen määrä ja klikkaa “Varaa lippuja”.
3. Valitse paikat salista. Vihreät paikat ovat vapaita, punaiset varattuja. Keltaisella värillä on järjestelmän ehdotus. Vihreitä paikkoja klikkaamalla voit valita toiset paikat. Valinnan suoritettuasi klikkaa “Valitse paikat”.
4. Syötä lahjakortin mukana tulleen lahjalippukuitin oikeasta alareunasta löytyvä numerosarja “Syötä alennuskoodi” -kenttään ja paina ok (v-merkki sarakkeen oikealla puolella).
5. Syötä seuraava alennuskoodi ja paina ok. Jatka samaan malliin, kunnes haluamasi määrä alennuskoodeja on syötetty. Jokainen koodi käy vain kerran.
6. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, klikkaa “Maksa varaus” ja jatka maksupalveluun.
7. Homma hoidettu! Sinulle lähetetään liput ja kuitti sähköpostiin.

 

Kuva: Atte Laurila