Unohtumaton ilta Rivierassa – täydellinen lahja!

Rivieran lahjakortit ovat saatavilla paikan päältä, baarin aukioloaikojen puitteissa. Räätälöimme lahjakorttien sisällön tilanteeseen ja lahjabudjettiin sopivaksi. Lahjaliput ovat 14 euroa kappale, ja lisäksi korttiin voi sisällyttää ruokaa ja juomaa vapaavalintaisella summalla.

Suosituin pakettimme on kaksi lippua ja kahdellakymmenellä eurolla leffaeväitä (yhteensä 48 euroa). Kunnon hemmottelun voi tarjota kahdella lipulla ja viidelläkympillä, joka oikeuttaa esimerkiksi viinipulloon, tapaksiin kahdelle ja jälkkärikarkkeihin (yhteensä 78 euroa).

Lahjaliput ovat voimassa 6 kk ostopäivästä. Lahjakortilla voi lunastaa liput kaikkiin näytöksiin, mitkä lahjakortin voimassaolon aikana ovat myynnissä. Ruoalle ja juomalle varatun summan voi käyttää osissa ja myös voimassaolon umpeuduttua.

Lahjalippujen lunastus

1. Valitse haluamasi näytös.
2. Valitse lippujen määrä ja klikkaa “Varaa lippuja”.
3. Valitse paikat salista. Vihreät paikat ovat vapaita, punaiset varattuja. Keltaisella värillä on järjestelmän ehdotus. Vihreitä paikkoja klikkaamalla voit valita toiset paikat. Valinnan suoritettuasi klikkaa “Valitse paikat”.
4. Syötä lahjakortin mukana tulleen lahjalippukuitin oikeasta alareunasta löytyvä numerosarja “Syötä alennuskoodi” -kenttään ja paina ok (v-merkki sarakkeen oikealla puolella).
5. Syötä seuraava alennuskoodi ja paina ok. Jatka samaan malliin, kunnes haluamasi määrä alennuskoodeja on syötetty. Jokainen koodi käy vain kerran.
6. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, klikkaa “Maksa varaus” ja jatka maksupalveluun.
7. Homma hoidettu! Sinulle lähetetään liput ja kuitti sähköpostiin.