HUOM: Kaikkien joulukuussa 2020 vanhentuvien lahjalippujen voimassaoloa on jatkettu automaattisesti 60 päivää.

 

Lahjaliput verkosta

Lahjalippujen ostaminen ja käyttäminen

Alta klikkailemalla voit hankkia lahjaliput meiliisi tältä istumalta. Lahjaliput myydään joko kahden (18 €/kpl) tai kuuden (16 €/kpl) lipun paketeissa. Yhdellä lahjalipulla voi lunastaa yhden paikan Rivieran normaalihintaisessa näytöksessä. Liput lunastetaan joko osoitteessa www.rivierakallio.fi tai paikan päällä aukioloaikojen puitteissa.

Lahjalippujen voimassaolo

Lahjaliput ovat voimassa seuraavana päivänä ostopäivästä ja niitä voi käyttää 12 kuukauden ajan. Näytös, johon liput ostetaan, voi olla myös voimassaoloajan jälkeen. Lahjalippua ei voi vaihtaa rahaksi, eikä niistä anneta rahaa takaisin.

Lahjakortit paikan päältä

Ruokaa, juomaa ja lahjalippuja sisältäviä lahjakortteja voit ostaa paikan päältä Rivierasta aukioloaikojen puitteissa. Nämä lahjakortit ovat fyysisiä kortteja, jotka sopivat erityisen hyvin lahjaksi. Rivieran lipunmyynti on väliaikaisesti suljettu, mutta tiedotamme aukioloajoista mahdollisimman pian.

Jos haluat tilata meiltä isompia eriä lahjakortteja vaikkapa yrityksellesi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse (info@rivierakallio.fi).