Unohtumaton ilta Rivierassa – täydellinen lahja!

Rivieran lahjakortit ovat saatavilla paikan päältä Rivieran baarista. Räätälöimme lahjakorttien sisällön tilanteeseen ja lahjabudjettiin sopivaksi. Suosituin lahjakorttimme on kahden hengen leffailta, johon kuuluu hieman drinkki- ja ruokabudjettia (yhteensä 50 €). Liput kahdelle sekä budjetti viinipulloon ja tapaksiin saa lahjan saajan varmasti onnelliseksi (yhteensä 68 €).

Lahjakortti on voimassa 180 päivää korttiin merkitystä päivämäärästä, eli noin puoli vuotta. Sillä voi lunastaa liput kaikkiin näytöksiin, mitkä lahjakortin voimassaolon aikana ovat myynnissä. Ruoalle ja juomalle varatun summan voi käyttää myös osissa ja myös voimassaolon umpeuduttua.

Lahjalippujen lunastus

1. Valitse haluamasi näytös.
2. Valitse lippujen määrä ja klikkaa “Varaa lippuja”.
3. Valitse paikat salista. Vihreät paikat ovat vapaita, punaiset varattuja. Keltaisella värillä on järjestelmän ehdotus. Vihreitä paikkoja klikkaamalla voit valita toiset paikat. Valinnan suoritettuasi klikkaa “Valitse paikat”.
4. Syötä lahjakortin mukana tulleen lahjalippukuitin oikeasta alareunasta löytyvä numerosarja “Syötä alennuskoodi” -kenttään ja paina ok (v-merkki sarakkeen oikealla puolella).
5. Syötä seuraava alennuskoodi ja paina ok. Jatka tätä, kunnes haluamasi määrä alennuskoodeja on syötetty. Jokainen koodi käy vain kerran.
6. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa “Maksa varaus”.
7. Homma hoidettu! Sinulle lähetetään liput ja kuitti sähköpostiin.