Lahjaliput jouluksi

Alta klikkailemalla voit hankkia lahjaliput tältä istumalta. Valitettavasti leffaeväslahjakortin ostaminen onnistuu vain Rivierasta. 

Sähköpostiin toimitettavassa lahjalipussa olennaista on alennuskoodi (11 merkkiä), jolla lahjalippu lunastetaan. Alennuskoodit (yksi per lippu) löytyvät osto-operaation jälkeen sähköpostiisi saapuneen viestin tickets-liitetiedostosta, sen viivakoodien yläpuolelta oikealta.

Alennuskoodien lisäksi lahjan saajalle välittämisen arvoista informaatiota ovat myös voimassaolon päättyminen (lukee samaisessa liitteessä) ja lunastusohjeet (tässä alla).

Lahjalippujen käyttäminen

1. Valitse haluamasi näytös Rivieran nettisivuilta.
2. Valitse lippujen määrä ja klikkaa “Varaa lippuja”.
3. Valitse paikat salista. Vihreät paikat ovat vapaita, punaiset varattuja. Keltaisella värillä on järjestelmän ehdotus. Vihreitä paikkoja klikkaamalla voit valita toiset paikat. Valinnan suoritettuasi klikkaa “Vahvista paikkavalinta”.
4. Syötä lahjakortin mukana tulleen lahjalippukuitin oikeasta alareunasta löytyvä numerosarja “Syötä alennuskoodi” -kenttään ja paina ok (v-merkki sarakkeen oikealla puolella).
5. Syötä seuraava alennuskoodi ja paina ok. Jatka samaan malliin, kunnes haluamasi määrä alennuskoodeja on syötetty. Jokainen koodi käy vain kerran.
6. Syötä sähköpostiosoite lippujen lähetystä varten. Tämän jälkeen klikkaa “Maksa varaus” ja jatka maksupalveluun.
7. Homma hoidettu! Sinulle lähetetään liput ja kuitti sähköpostiin. Tervetuloa Rivieraan!

Anna lahjaksi unohtumaton ilta Rivierassa

Lahjakortteja saa Rivieran baarista sen aukioloaikoina. Räätälöimme lahjakorttien sisällön tilanteeseen ja lahjabudjettiin sopivaksi. Elokuvaliput ovat 16 €/kpl. Lisäksi korttiin voi sisällyttää ruokaa ja juomaa vapaavalintaisella summalla.

Esimerkkejä lahjakorteista:

2 leffalippua ja 30 euron arvosta leffaeväitä (yhteensä 62 €).

2 leffalippua ja 50 euron arvosta leffaeväitä (yhteensä 82 €).

Leffaeväitä ovat mm. tapaslautaset, viinit, karkit ja popparit.

Lahjakortin leffaliput ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä. Niillä voi lunastaa paikat kaikkiin normaalihintaisiin näytöksiin, jotka ovat myynnissä lahjakortin voimassaoloaikana. Ruoalle ja juomalle varatun summan voi käyttää osissa ja sille ei ole voimassaoloaikaa.