Paras tapa tukea Rivieraa koronavirusepidemian aikana on ostaa lahjalippuja. Aina on hyvä hetki hemmotella itseään tai läheisiään antamalla laatuaikaa elokuvien parissa, mutta juuri nyt siitä on myös meille erityisen suuri apu.

#supportyourlocal <3

LAHJALIPUT NETISTÄ

Lahjalippujen ostaminen ja käyttäminen
Alta klikkailemalla voit hankkia lahjaliput meiliisi tältä istumalta. Lahjaliput myydään joko yhden (18 €/kpl), kahden (16 €/kpl) tai kuuden (15 €/kpl) lipun paketeissa. Yhdellä lahjalipulla voi lunastaa yhden paikan Rivieran normaalihintaisessa näytöksessä. Liput lunastetaan joko osoitteessa www.rivierakallio.fi tai paikan päällä aukioloaikojen puitteissa.

Lahjalippujen voimassaolo
Lahjaliput ovat voimassa seuraavana päivänä ostopäivästä ja niitä voi käyttää 12 kuukauden ajan.Näytös, johon liput ostetaan, voi olla myös voimassaoloajan jälkeen. Lahjalippua ei voi vaihtaa rahaksi, eikä niistä anneta rahaa takaisin.

Huom: ennen joulukuuta 2019 ostetut liput ovat voimassa vain 6 kuukautta. Jos lahjalippusi voimassaolo on päättymässä kiinniolomme aikana, laita meille viestiä osoitteeseen info (a) rivierakallio.fi ja jatkamme lippujesi voimassaoloa 31.7.2020 asti.

LAHJAKORTIT

Tavoitteemme on saada myös ruokaa ja juomaa sisältävät lahjakortit myyntiin nettiin mahdollisimman pian ja tiedotamme siitä somessa ja verkkosivuillamme.