…ja niin sammutamme elokuvaprojektorimme jo toisen kerran tänä vuonna.

Yleisötilaisuuksien järjestäminen yli 10 hengelle kielletään Helsingissä ensi maanantaista 30.11. alkaen. Viesti selvästi on, että nyt on pakko toimia. Jos rajoitamme kolmen viikon ajan kontaktimme minimiin, voimme yhdessä saada epidemian taltutettua. Joten tehdään se. <3

Riviera osallistuu talkoisiin, ja me suljemme teatterin ja baarin 30.11.–18.12. Me suljemme Rivieran kokonaan siksi, että kaikkien täytyy osallistua, jotta voimme yhdessä onnistua. Ja me toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi takaisin, kun Helsinki voi taas avautua.

Me olemme kesäkuusta alkaen tehneet ankarasti töitä sen eteen, että voimme tarjota turvallisen ja kivan tavan nauttia elokuvista poikkeusaikana. Me tiedämme, että muut elokuvateatterit ovat tehneet samoin. Vieraamme ovat toistuvasti kertoneet meille tunteneensa olonsa täällä hyväksi ja turvalliseksi. Olemme siitä todella onnellisia ja ylpeitä.

Yhtään koronavirusketjua ei ole jäljitetty ainoaankaan elokuvateatteriin Suomessa. Eikä koko Euroopassa tai edes maailmassa. Kaikista merkittävimmistä altistumisista viime kuukausien aikana vain alle 0,5 % on tapahtunut yleisötilaisuuksissa. Siksi voimme luottavaisin mielin toivottaa teidät turvallisesti tervetulleeksi tänä viikonloppuna ja lockdownin päätyttyä – toivottavasti jo 19.12.

23.–29.11. näytökset järjestämme erittäin rajatulla 20 henkilön kapasiteetilla. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme käyttämään maskeja, huolehtimaan turvaväleistä ja käsihygieniasta sekä ennakkotilaamaan kaikki tarjoilut kontaktien välttämiseksi. Näin voimme nauttia viikonlopun leffoista ilman riskejä.

Perumme tai siirrämme kaikki näytökset 30.11.–18.12. Jos olet ostanut lipun näytökseen verkkosivuiltamme, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ensi maanantaina. Jos olet ostanut lipun paikan päältä, laitathan meille viestiä osoitteeseen info @ rivierakallio.fi.

Haluatko tukea Rivieraa?

Sen voit parhaiten tehdä ostamalla lahjalippuja ja lahjakortteja. Ne ovat voimassa vuoteen 2022 saakka ja lisäksi ne ovat ihan parhaita joululahjoja.  Lahjakortteja voi ostaa myös paikan päältä joulukuussa, vaikka elokuvateatteri onkin suljettu. Siitä kerromme lisää ensi viikolla.