riviera elokuvasali

Väljä elokuvasali

Rivieran elokuvasalissa on kesäkuusta 2020 alkaen vain 38 paikkaa. Sohvat ja nojatuolit on aseteltu väljästi. Tämän sivun lopusta voit tutustua eri paikkatyyppeihin.

Ennakkotilaukset ruoalle ja juomalle

Erinomaiset leffaeväät ovat Rivieran ylpeyden aihe. Suosittelemme ennakkotilaamaan tarjoilut osoitteessa riviera.bestorante.com.

Ennakkotilatut tarjoilut odottavat paikallasi ennen elokuvan alkua. Lisätilaukset paikan päällä ovat mahdollisia. Lue lisää ruoka- ja juomavalikoimasta.

Saapuminen elokuviin

Elokuva alkaa lippuun merkittynä aikana ja ovet saliin aukeavat 45 minuuttia ennen elokuvaa. Pitkän sisäänottoajan avulla vältämme jonojen muodostumisen sisääntulossa ja baaritiskillä.

Lippujen vaihto- ja palautusoikeus

Lipuillamme ei ole vaihto- ja palautusoikeutta, joten olethan huolellinen näytöstä valitessasi.

Maksutavat

Suosittelemme, että ostat elokuvaliput verkossa ja tilaat tarjoilut ennakkoon. Maksathan paikan päällä kortilla.

Smartumin ja Edenredin kulttuurisetelit ja -kortit käyvät maksuvälineinä paikan päällä Rivierassa. Koska kyseessä on henkilökohtanen etu, emme ikävä kyllä voi myydä niillä lahjalippuja.

Esteettömyys ja ikärajat

Elokuvasaliin on esteetön pääsy riveille G ja F. Mikäli olet tulossa pyörätuolilla tai avustajan kanssa, laitathan ennen lippujen ostoa viestin osoitteeseen info@rivierakallio.fi.

Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita elokuviin valvojan seurassa ja elokuvien ikärajojen puitteissa.

Paikkatyypit

Sohva:
Kahden hengen seurueelle. Voit myös ostaa itsellesi kaksi lippua ja röhnöttää erityisen rennosti.

Nojatuoli:
Itsekseen elokuvista nauttiville, kahden hengen seurueille tai isommille porukoille. Nojatuoleja on salissa sekä vierekkäin että yksitellen. Nojatuoleja on mahdollista hiukan liikuttaa, jos haluat enemmän omaa tilaa ympärillesi.