riviera elokuvasali

Tilava elokuvasali

Rivieran elokuvasalissa on vähennetty paikkojen määrää, ja sohvat ja nojatuolit on aseteltu väljästi. Tämän sivun lopusta voit tutustua eri paikkatyyppeihin.

Ruoka ja juoma

Erinomaiset leffaeväät ovat Rivieran ylpeyden aihe. Tarjoilut voit tilata paikan päällä tai ennakkoon. Baarista saat myös viiniä, erikoisbissejä, cocktaileja ja niin edespäin. Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin, jos teet tilauksia paikan päällä.

Tutustu menuun täällä.

Ennakkotilaukset

Suosittelemme ennakkotilaamaan tarjoilut osoitteessa riviera.bestorante.com. Ennakkotilaamalla tarjoiluja vähennät ruokahävikkiä ja vältät jonot. Tarjoilut odottavat paikallasi ennen elokuvan alkua. Lisätilaukset paikan päällä ovat mahdollisia.

Saapuminen elokuviin

Elokuva alkaa lippuun merkittynä aikana ja ovet saliin aukeavat 30 minuuttia ennen elokuvaa. Pitkän sisäänottoajan avulla vältämme jonojen muodostumisen sisääntulossa ja baaritiskillä. Suosittelemme saapumaan mahdollisimman hyvissä ajoin.

Lippujen vaihto- ja palautusoikeus

Lipuillamme ei ole vaihto- ja palautusoikeutta, joten olethan huolellinen näytöstä valitessasi.

Maksutavat

Suosittelemme, että ostat elokuvaliput verkossa ja tilaat tarjoilut ennakkoon.

Smartumin ja Edenredin kulttuurisetelit ja -kortit sekä ePassi käyvät maksuvälineinä paikan päällä Rivierassa. Koska kyseessä on henkilökohtainen etu, voit ostaa niillä itsellesi elokuvalippuja tai sarjalippuja.

Esteettömyys ja ikärajat

Elokuvasaliin on esteetön pääsy paikalle F3-F4. Mikäli olet tulossa pyörätuolilla tai avustajan kanssa, laitathan ennen lippujen ostoa viestin osoitteeseen info@rivierakallio.fi.

Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita elokuviin valvojan seurassa ja elokuvien ikärajojen puitteissa.

Paikkatyypit

Sohva:
Kahden hengen seurueelle. Voit myös ostaa itsellesi kaksi lippua ja röhnöttää erityisen rennosti.

Nojatuoli:
Itsekseen elokuvista nauttiville, kahden hengen seurueille tai isommille porukoille. Nojatuoleja on salissa sekä vierekkäin että yksitellen. Nojatuoleja on mahdollista hiukan liikuttaa, jos haluat enemmän omaa tilaa ympärillesi.