riviera elokuvasali

Elokuvat

Uusista ensi-illoista ja niiden myyntiinlaitoista tiedotamme aina somessa. Näytökset ovat myynnissä 3-5 viikkoa ennakkoon ja lisänäytöksiä laitamme leffoille kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan.

Ruoka ja juoma

Erinomaiset leffaeväät ovat Rivieran ylpeyden aihe. Tarjoilut voit tilata paikan päällä tai ennakkoon. Baarista saat myös viiniä, erikoisbissejä, cocktaileja ja niin edespäin. Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin, jos teet tilauksia paikan päällä.

Huom: päivänäytöksissä (ennen klo 16) keittiömme ja cocktailbaarimme on suljettu, mutta tarjolla on leffanaposteltavien lisäksi myös muut baarin antimet cocktaileja lukuunottamatta.

Tutustu menuun täällä.

Ennakkotilaukset

Suosittelemme ennakkotilaamaan tarjoilut. Ennakkotilaamalla vähennät ruokahävikkiä ja vältät jonot. Tarjoilut odottavat paikallasi ennen elokuvan alkua. Pientä luksusta!

Saapuminen elokuviin

Elokuva alkaa lippuun merkittynä aikana ja ovet saliin aukeavat 20 minuuttia ennen elokuvaa. Aulabaarimme ja terassimme palvelee MA–LA klo 16 alkaen, tervetuloa drinkille ennen leffaa tai sen jälkeen.

Lippujen vaihto- ja palautusoikeus

Lipuillamme ei ole vaihto- ja palautusoikeutta, joten olethan huolellinen näytöstä valitessasi.

Maksutavat

Suosittelemme, että ostat elokuvaliput verkossa ja tilaat tarjoilut ennakkoon.

Paikan päällä maksut tapahtuvat maksukortilla. Ikävä kyllä käteinen tai Amex-kortit eivät toimi meillä maksuvälineinä.

Myös Smartumin ja Edenredin kortit ja sovellukset sekä ePassi käyvät maksuvälineinä paikan päällä Rivierassa. Koska kyseessä on henkilökohtainen etu, voit ostaa niillä itsellesi elokuvalippuja tai sarjalippuja.

EPassilla voit ostaa sarjalippuja myös etänä, laitathan viestiä info@rivierakallio.fi saadaksesi ohjeet etäostoon.

Esteettömyys ja ikärajat

Elokuvasaliin on esteetön pääsy G-riville. Mikäli olet tulossa pyörätuolilla tai avustajan kanssa, laitathan ennen lippujen ostoa viestin osoitteeseen info@rivierakallio.fi.

Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita elokuviin valvojan seurassa ja elokuvien ikärajojen puitteissa. Ikärajoista voidaan joustaa kolme vuotta alaspäin täysi-ikäisen valvojan kanssa.

Paikkatyypit 

Sohva:
Kahden hengen seurueelle. Voit myös ostaa itsellesi kaksi lippua ja röhnöttää erityisen rennosti.

Nojatuoli:
Itsekseen elokuvista nauttiville, kahden hengen seurueille tai isommille porukoille. Nojatuoleja on salissa sekä vierekkäin että yksitellen. Nojatuoleja on mahdollista hiukan liikuttaa, jos haluat enemmän omaa tilaa ympärillesi.