riviera elokuvasali

Elokuvat

Lisänäytökset leffoille laitetaan myyntiin torstaisin, silloin kannattaa napata parhaat paikat. Uusista ensi-illoista ja niiden myyntiinlaitoista tiedotamme aina somessa.

Koronapassi

Jännitystä riittää valkokankaalla, mutta sohvan syleilyssä tunnet olosi turvalliseksi. Siksi edellytämme kaikilta asiakkailtamme toistaiseksi koronapassia tai todistusta rokotuksista 29.11.2021 alkaen. Mikäli olet ostanut liput näytökseen ennen 26.11.2021, mutta sinulla ei ole koronapassia, olethan meihin hetimmiten yhteydessä. Perumme lippusi ja hyvitämme ne sinulle.

Ruoka ja juoma

Erinomaiset leffaeväät ovat Rivieran ylpeyden aihe. Tarjoilut voit tilata paikan päällä tai ennakkoon. Baarista saat myös viiniä, erikoisbissejä, cocktaileja ja niin edespäin. Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin, jos teet tilauksia paikan päällä.

Tutustu menuun täällä.

Ennakkotilaukset

Suosittelemme ennakkotilaamaan tarjoilut. Ennakkotilaamalla vähennät ruokahävikkiä ja vältät jonot. Tarjoilut odottavat paikallasi ennen elokuvan alkua. Pientä luksusta!

Saapuminen elokuviin

Elokuva alkaa lippuun merkittynä aikana ja ovet saliin aukeavat 15 minuuttia ennen elokuvaa. Aulabaarimme (ja kesäisen terassimme) palvelee MA–LA klo 16 alkaen, tervetuloa drinkille ennen leffaa tai sen jälkeen.

Lippujen vaihto- ja palautusoikeus

Lipuillamme ei ole vaihto- ja palautusoikeutta, joten olethan huolellinen näytöstä valitessasi.

Maksutavat

Suosittelemme, että ostat elokuvaliput verkossa ja tilaat tarjoilut ennakkoon.

Smartumin ja Edenredin kulttuurisetelit ja -kortit sekä ePassi käyvät maksuvälineinä paikan päällä Rivierassa. Koska kyseessä on henkilökohtainen etu, voit ostaa niillä itsellesi elokuvalippuja tai sarjalippuja.

Esteettömyys ja ikärajat

Elokuvasaliin on esteetön pääsy paikalle G7-G8. Mikäli olet tulossa pyörätuolilla tai avustajan kanssa, laitathan ennen lippujen ostoa viestin osoitteeseen info@rivierakallio.fi.

Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita elokuviin valvojan seurassa ja elokuvien ikärajojen puitteissa.

Paikkatyypit 

Sohva:
Kahden hengen seurueelle. Voit myös ostaa itsellesi kaksi lippua ja röhnöttää erityisen rennosti.

Nojatuoli:
Itsekseen elokuvista nauttiville, kahden hengen seurueille tai isommille porukoille. Nojatuoleja on salissa sekä vierekkäin että yksitellen. Nojatuoleja on mahdollista hiukan liikuttaa, jos haluat enemmän omaa tilaa ympärillesi.