Riviera avautuu 1.6.2020 entistä ehompana. Kevään aikana olemme tehneet kovasti töitä sen eteen, että voimme tarjota parhaita mahdollisia leffaelämyksiä. Lupaamme paljon tilaa ja vähän jonoja. Inhimillisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Tervetuloa.

Väljä elokuvasali

Rivieran elokuvasalissa on kesäkuusta 2020 alkaen vain 38 paikkaa. Sohvat ja nojatuolit on aseteltu väljästi. Tämän sivun lopusta voit tutustua eri paikkatyyppeihin.

Ennakkotilaukset ruoalle ja juomalle

Erinomaiset leffaeväät ovat Rivieran ylpeyden aihe. Suosittelemme tilaamaan ruoat ja juomat ennakkoon verkossa viimeistään vuorokautta ennen elokuvanäytöstä osoitteessa riviera.bestorante.com

Ennakkotilatut tarjoilut tuodaan valmiina paikallesi ennen elokuvan alkua. Lisätilaukset paikan päällä ovat mahdollisia. Lue lisää ruoka- ja juomavalikoimasta.

Saapuminen elokuviin

Elokuva alkaa lippuun merkittynä aikana ja ovet saliin aukeavat 45 minuuttia ennen elokuvaa. Pitkän sisäänottoajan avulla vältämme jonojen muodostumisen sisääntulossa ja baaritiskillä.

Lippujen vaihto- ja palautusoikeus

Lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta mikäli epäilet oireita tai altistumista sairaudelle, siirrämme lippusi toiseen näytökseen ilman veloitusta. Laita meille viestiä osoitteeseen info@rivierakallio.fi.

Maksutavat

Suosittelemme, että ostat elokuvaliput verkossa ja tilaat tarjoilut ennakkoon. Maksathan paikan päällä kortilla.

Smartumin ja Edenredin kulttuurisetelit käyvät maksuvälineinä paikan päällä Rivierassa. Koska kyseessä on henkilökohtanen etu, emme ikävä kyllä voi myydä niillä lahjalippuja.

Esteettömyys ja ikärajat

Elokuvasaliin on esteetön pääsy riveille G ja F. Mikäli olet tulossa pyörätuolilla tai avustajan kanssa, laitathan ennen lippujen ostoa viestin osoitteeseen info@rivierakallio.fi.

Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita elokuviin valvojan seurassa ja elokuvien ikärajojen puitteissa.

Paikkatyypit

Sohva:
Kahden hengen seurueelle. Voit myös ostaa itsellesi kaksi lippua ja röhnöttää erityisen rennosti.

Nojatuoli:
Itsekseen elokuvista nauttiville, kahden hengen seurueille tai isommille porukoille. Nojatuoleja on salissa sekä vierekkäin että yksitellen. Nojatuoleja on mahdollista hiukan liikuttaa, jos haluat enemmän omaa tilaa ympärillesi.