Rivierassa on oma keittiö, jossa valmistuvat niin maistuvat leffasnacksit, ruokaisat salaatit kuin herkulliset brunssitkin. Baarimme valikoimista löytyy juomia moneen lähtöön. Safkapuoli pitää yksitysnäytöksissä tilata aina ennakkoon (viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta), mutta juomia voitte halutessanne tilata myös paikan päällä. Hinnat per henkilö sisältäen arvolisäveron. Siitä vain valitsemaan herkkuja!

Safkat

BRUNSSI 20 €
(Vähintään 20 hengelle)

Croissantteja, juustoja ja leikkeleitä, hilloketta, kreikkalaista jugurttia ja granolaa, quinoasalaattia, leipää ja punajuurihummusta, smoothie, kahvi/tee. Huom: saatavissa tilattuna vain koko seurueelle.

TAPASLAJITELMA 20 €
Marinoituja oliiveja ja artisokansydämiä, paahdettuja manteleita, falafeleja ja creme fraichea, juustoja ja leikkeleitä, leipää, punajuurihummusta ja punaista pestoa.

RIVIERAN LOUNAS 20 €
(Vähintään 10 hengelle)

Feta-kasvispiirakka, Kvinoasalaatti fetajuustolla, Chili-valkosipulimarinoituja oliiveja, leipää ja punaista pestoa, leikkeleitä ja juustoja.

KAKKUKAHVIT 8,5 €
(Vähintään 10 hengelle)

Rivieran porkkanakakkua ja kahvi/tee

Leffasnacks

NACHOT 11 €
Reilu annos maissilastuja, tomaattisalsaa ja minttu creme fraiche -dippiä

POPCORNIT 5 €

KARKIT 5 €

MARINOIDUT OLIIVIT 5 €

Juomat

Viiniä, bisseä, cocktaileja, virvoitusjuomia – kaikkea löytyy ja valikoimamme on laadukas ja rakkaudella kuratoitu. Kerro mistä tykkäätte, mitä tekee mieli ja mitä aiotte syödä, niin suosittelemme teille parhaan vaihtoehdon.

Viinipullot 50–60 €
Bisset / siiderit 7,50–10 €
Holittomat 4–7 €
Cocktailit 12–15 €