Rivierassa on oma keittiö, jossa valmistuvat niin maistuvat leffasnacksit, ruokaisat salaatit kuin herkulliset brunssitkin. Baarimme valikoimista löytyy juomia moneen lähtöön. Safkapuoli pitää yksitysnäytöksissä tilata aina ennakkoon (viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta), mutta juomia voitte halutessanne tilata myös paikan päällä. Hinnat per henkilö sisältäen arvolisäveron. Siitä vain valitsemaan herkkuja!

Safkat

BRUNSSI 20 €
(Vähintään 20 hengelle)

Croissantteja, juustoja, hilloketta, kreikkalaista jugurttia ja granolaa, quinoasalaattia, leipää ja artisokka-voipapuhummusta, smoothie, kahvi/tee. Huom: saatavissa tilattuna vain koko seurueelle.

TAPASLAJITELMA 20 €
Marinoituja oliiveja, pikkelöityä punakaalia ja mummonkurkkuja, falafeleja ja creme fraichea, juustoja ja leikkeleitä, leipää, minttuista hernetahnaa

RIVIERAN LOUNAS 20 €
(Vähintään 20 hengelle)

Feta-kasvispiirakka (VL), Kvinoasalaatti fetajuustolla (GL), Aasialaistyylinen kanasalaatti riisinuudeleilla ja maapähkinällä (Sisältää soijakastiketta), Chili-valkosipulimarinoituja oliiveja (VE, Sisältää soijakastiketta), leipää ja minttuista hernedippiä (VE), leikkeleitä ja juustoja (GL)

FALAFEL-WRAP 14€
Vehnätortilla, falafeleja, marinoitua punakaalia, minttuista creme fraichea, chiliä, fetajuustoa ja runsaasti yrttejä (Saa vegaanisena)

KANAWRAP 14 €
Vehnätortilla, marinoitua kanaa, mummonkurkkuja, herneenversoja, minttuista hernetahnaa, fenkolia, fetaa ja runsaasti yrttejä (Sisältää soijakastiketta)

Kakkukahvit 8,5 €
(Vähintään 20 hengelle)

Rivieran porkkanakakkua ja kahvi/tee

Leffasnacks

NACHOT 11 €
Reilu annos maissilastuja, tomaattisalsaa ja minttu creme fraiche -dippiä

POPCORNIT 5 €

KARKIT 5 €

MARINOIDUT OLIIVIT 5 €

PAAHDETUT PÄHKINÄT 6 €

Juomat

Viiniä, bisseä, cocktaileja, virvoitusjuomia – kaikkea löytyy ja valikoimamme on laadukas ja rakkaudella kuratoitu. Kerro mistä tykkäätte, mitä tekee mieli ja mitä aiotte syödä, niin suosittelemme teille parhaan vaihtoehdon.

Viinipullot 50–60 €
Bisset / siiderit 7,50–10 €
Holittomat 4–7 €
Cocktailit 12–15 €