Rivierassa on oma keittiö, jossa valmistuvat niin maistuvat leffasnacksit, raikkaat bowlit kuin meze-lajitelmat. Baarimme valikoimista löytyy juomia moneen lähtöön. Safkapuoli pitää yksitysnäytöksissä tilata aina ennakkoon (viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta), mutta juomia voitte halutessanne tilata myös paikan päällä. Hinnat per henkilö sisältäen arvolisäveron. Siitä vain valitsemaan herkkuja!

Safkat

AAMIAINEN 14 €
Täytetty lepina-leipä (paahdettu munakoiso, feta, kurkku, yrttiöljy, tuorejuusto), kreikkalaista jugurttia, marjoja ja granolaa, kahvi/tee

BRUNSSI 25 €
Croissantteja, juustoja, hilloketta, kreikkalaista jugurttia, marjoja ja granolaa, paahdettuja pähkinöitä, hedelmää, jälkkäri, mansikkasmoothie, kahvi/tee. Huom: saatavissa tilattuna vain koko seurueelle.

TOFU / KANABOWL 14 €
Lime-currymarinoitu kana, feta, kvinoa-tabbouleh, yrttiöljy
Lime-currymarinoitu tofu, kvinoa-tabbouleh, yrittiöljy

MEZE-LAJITELMA 20 €
Falafel, feta, kvinoa-tabbouleh, paahdettu munakoiso ja pimientos-paprika, marinoidut oliivit, vihreä hummus, tsatsiki, tapenade, lepina-leipä

JUUSTOLAJITELMA 15 €
Juustoja, keksejä, hilloketta

Menu voimassa marraskuuhun 2021, muutokset tulevaisuudessa mahdollisia ja todennäköisiä, mutta vastaavia safkoja on saatavilla.

Leffasnacks

NACHOT 11 €
Maissilastuja, minttu-limemaustettua creme fraichea, tomaattisalsaa

POPCORNIT 5 €

KARKIT 5 €

MARINOIDUT OLIIVIT 5 €

PAAHDETUT PÄHKINÄT 6 €

Juomat

Viiniä, bisseä, cocktaileja, virvoitusjuomia – kaikkea löytyy ja valikoimamme on laadukas ja rakkaudella kuratoitu. Kerro mistä tykkäätte, mitä tekee mieli ja mitä aiotte syödä, niin suosittelemme teille parhaan vaihtoehdon.

Viinipullot 50–60 €
Bisset / siiderit 7,50–10 €
Holittomat 4–7 €
Cocktailit 12–15 €